Thursday, January 19, 2012

::: wish list :::

3 kitab yang ini telah saya hadamkan sesuai dengan kehendak yang melonjak2. Bukan semua sukakan karya yang terlalu bersahaja tanpa point yang nyata. Biar kata orang sampah, gila atau hape, tapi berbaloi rasanya jika kita suka. Tp, cukup la jika hati sendiri dapat bace dengan ketawa terbahak2 dekat hati. Haih, pelik.setelah sekian lama berMaggie dan meleleh. berbaloi bersengkek2 untuk ini. Pakej yang berbaloi2 untuk 3 cerita yang macam bagus writernya. Enjoy.

dan seterusnya wish "telaah" yang diidamkan bisa bikin kopak suatu hari nanti:-dan kenapa? kerana terlalu banyak yang menyanjung melangit. macam bagos sangat kan..

dan yang ini sengaja disenarai harapankan untuk dimiliki. Terpaling idam. Bukan tidak boleh bersusah untuk ini, tapi lebih bagus kalo penulisnya dapat conteng tandakakitangannya. Awesome poem ever.

Nota kaki : kata kawan, buku skolah bukan maen susah beli, Buku cam gni bukan men suka. Tapi apa daya, kita sendiri tahu betapa extraordinarynya sesuatu yang kita suka. Jadi buat Zahiril Adzim dan Elizabeth Gilbert, tunggukan karya rojakmu di dalam gengamanku. Apalah sangat kalo kumpol seposen dua sehari :P. .

2 comments:

 1. Makcik,
  Mahu jugak Bogel Menuju Tuhan sekali dengan tandatangan. Cepat-cepat dapatkan. Hehhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hagak2 dapat ape kalo orang belikan akak ye? hahaha

   Delete

tourist